Home

Welkom op de website van de stichting Vrienden Hospice IJsselstein. Het hospice IJsselstein is een thuis voor mensen in hun laatste levensfase, waar warme, persoonlijke, liefdevolle aandacht, professionele verzorging en begeleiding voorop staan.

De huidige omvang en inrichting van dit hospice is in 2010 tot stand gekomen door een zeer breed gedragen initiatief van het bedrijfsleven en de inwoners van IJsselstein. Sindsdien is het hospice meer dan ooit een warme en vertrouwde plek waar mensen afscheid kunnen nemen van het leven. Een plek waar naasten ruimte krijgen om de laatste levensfase van hun dierbare te helpen invullen en om te rouwen. Een plek waar personeel en vrijwilligers de vrijheid en de ruimte hebben hun gasten zo goed mogelijk te begeleiden.

De stichting Vrienden Hospice IJsselstein ondersteunt het werk van het hospice door geld en middelen in te zamelen. Deze fondsen worden vervolgens beschikbaar gesteld om (extra ) voorzieningen aan te schaffen en de inrichting van de gastenkamers en huiskamer actueel te houden. Dit maakt het voor medewerkers en vrijwilligers mogelijk om aan gasten een (nog) betere zorg te kunnen verlenen.

Meer informatie over het hospice IJsselstein en de zorgverlening vindt u hier.

Adres:
Hospice IJsselstein
Benschopperweg 14
3401 BV IJsselstein
Tel: 030-6881714
E-mail: hospiceijsselstein@axioncontinu.nl

Contact Stichting Vrienden Hospice IJsselstein:
Marijke Pillen-Wissema
p/a Achtersloot 116E
3401 NZ IJsselstein